2014. január 24., péntek

3 év


A világ legédesebb pici kutyája ma ünnepli harmadik születésnapját! Nagyon jó formában van, makk egészséges, csupa izom és vidámság, a legszerethetőbb kis lény a földön!

Többször is meséltem már, hogy mekkora változást hozott Sunny az életemben és mennyi, de mennyi dolgot tanultam tőle, amiért örökre hálás leszek neki. Még csak 3 éve van velünk, de sokkal hosszabb időnek tűnik, annyi mindent átéltünk már.
Nevettünk és játszottunk, sokszor aggódtunk és féltünk, nagyokat kirándultunk és szaladgáltunk, tanultunk és tanítottunk egymásnak számtalan dolgot. Ennyi idő után is mindennap rácsodálkozunk a lényére, arra milyen fejeket vág, milyen pózokban alszik, mennyire nyúzottan ébred, hogy milyen édesen vackol és ágyal alvás előtt, hogy szempillantás alatt bármilyen ételt eltüntet és sosem válogat, hogy milyen édesen sétál és szimatol, milyen rekedten és mérgesen tud rám ugatni (de csak rám:)), hogy mennyire hűséges és szerethető!

Sunny születésnapja alkalmából - bár furán hangozhat - magunknak szeretnék kívánni, mert pontosan tudom, ha tudná, akkor ő maga is ezt kívánná:
Szeretném, hogy életünk legfontosabb állomásainál Sunny mellettünk legyen és hosszú-hosszú évekig kísérjen még minket utunkon, ezzel vidámmá és boldoggá téve a mindennapokat!



1 megjegyzés:

  1. Boldog születésnapot Sunny!

    És szívből kívánom, hogy váljon valóra a gazdid kívánsága!!!!

    üv, Marianne

    VálaszTörlés