2013. szeptember 17., kedd

Őszi hét

Többször is írtam már, hogy a kutyákhoz csak türelem kell. Na jó, meg egy nagy adag következetesség. Azért írom most ezt megint, mert már sokadik alkalommal utaztunk el együtt Sunnyval. Először csak pár napra, aztán jöttek az egy hetes nyaralások, pihenések.
Legutóbb augusztusban, a Badacsonyban töltöttünk el egy hetet, igazából már itt is sokkal nyugodtabb volt, mint ezt megelőzően tavaly nyáron Ágfalván, vagy éppen két éve, amikor szinte egy percet sem hagyott pihenni. 
A múlt héten viszont annyira jól viselkedett és olyan nyugodt volt, hogy öröm volt vele minden perc. Persze, amúgy is az, csak azért néha bosszantó is tud lenni, de most épp ez nem volt. 
Nagyon is hallgatott ránk. A kedvenc pillantom az volt, amikor a jacuzziban üldögéltünk, Sunny pedig ott ült előtte vagy picit odébb ment és lefeküdt. Már nem nyüszögött, ha nem lehetett a közvetlen közelünkben, tudta, hogy ott vagyunk, úgysem hagyjuk magára. Már nem vonta el a figyelmét minden apró zaj, nem őrködött és ugatott meg minden fűszál rezdülést.
Szóval most tényleg sikerült pihenni mellette, azaz vele:)

Amikor megérkeztünk még nem találta a helyét
Indultunk a kőtengerhez
Már a kirándulás első 5 percében kifáradt
Sokszor kellett ezért megpihennünk
Felcsaltam egy kis sziklára
Ide sajnos nem tudott feljönni
Addig lent hűsőlt
és hűsölt...
na meg szimatolt
vagy épp nagyon figyelt
Nagy lihegésben volt, de amikor hangokat hallott behúzta a nyelvét és hegyezte a fülét:)
aztán ismét csak lihegett
vagy szaladt

de mindig megvárt
Kicsit megszomjazott, feltalálta magát:)





okos kutya:)
Pont, mint egy róka
keresd Sunny-t
Csak az árnyék...
És a hűsölés
Tapolcán
A víz mellett még hűvösebb van


Equital Lovasudvar, kifáradva


Fűben kúszva



Nagyon figyel



Első nap még remek idő volt, Sunny elővigyázatosságból pórázon, ne kísértsük a sorsot, elég volt egyszer kiszedni medencéből:)

Ez volt az első olyan utunk, ahol Sunny nem hozta ránk a frászt valamivel. Nem esett a medencébe, nem szippantott fel toklászt, nem rontott rá egy kutya sem, nem tüsszögött megállás nélkül, az egyetlen veszély a szállítódobozában utazó kis méhecske volt, de szerencsére időben észrevettük és kiengedtük. Habár így már sokkal pihentetőbb volt a szabadság, azért Sunny-ról egy pillanatra sem vehettük le a szemünket, de akkor sem mennénk nélküle sehova:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése