2013. július 1., hétfő

Prézli

Sunny szombaton beprézlizte magát.
Gondoltuk, kicsit hűvösebb van, elmehetünk valamerre Sunny-val sétálni. Nem akartunk nagyon hosszú útra menni, de azért a végül megtett távtól többet reméltünk:)
A térképen kékkel jelölt távot szoktuk megtenni. A lila jelölés ábrázolja a mostani kört:)
 Megérkeztünk, elindultunk. Sunny szokás szerint rohant előre, jól esett már neki futkározni.

Hamar melege is lett, ilyenkor mindig lefekszik a hideg homokos talajra. De ezúttal csak dörgölte magát, főleg a fejét. Mikor utolértük, akkor láttuk csupa homok az egész feje. És csak dörgölte tovább. Csupa-csupa homok volt és egy idő után már a szeme is telement, annyira, hogy szinte ki sem bírta nyitni, akkor már nem találtuk annyira viccesnek, gyorsan felemeltük, hogy ne csinálja tovább. Mivel a szemébe került homokot is a dörgöléssel próbálta meg orvosolni. Egyre csak rontott a helyzeten, nálunk ezúttal nem volt víz, csak zsebkendő, azzal próbáltuk óvatosan kitörölni a szemét, aztán hagytuk, hogy kipislogja. Nagyon nem tetszett neki a helyzet, úgyhogy inkább vissza is fordultunk. Akkor láttuk, hogy annyi féle gaz nő út szélén és hajladozik mindent irányból, hogy az irritálta Sunny szemét, ahogy nyomult előre.
Prézli




4 megjegyzés:

  1. Szia, nagyon vicces ez a kép :) A nagy séta kb hány perc szokott lenni? Így ránézésre durvának tűnik, hogy kibír ennyit egy fr bull :D

    VálaszTörlés
  2. Szia!

    Azért egy kicsit megijedtünk, mert nagyon összesarazta a szemét, de kutya baja:)
    Másfél-két óra kb., Sunny-t kiskorától kezdve sokat vittük sétálni, kirándulni és nagyon sportos lett.
    Ez a táv kb. 6 km-es nekünk, de Sunny rohangál oda-vissza, jobbra-balra, úgyhogy neki valamivel több. Nyáron nem szoktunk ennyit menni, mert azt valóban nem bírná, de tavasszal, ősszel és télen számára kellemes időben szerintem bármennyit menne:)

    VálaszTörlés
  3. :) az szerencsés, ha bírja a szeme. mi kutyusunknak pont most gyulladt be, de általában mindig piros már attól, ha a gazban mászkál. Most meg porba tiporták a futtatóban, gondolom, attól lehet..
    tök jó, hogy így rászoktattátok, annyi életképtelen bulldogot látni sajnos.
    lenne még egy hülye kérdésem :D olvastam, hogy régebben a rákospataknál sétáltatok. mi is arra szoktunk majdnem minden nap. csak 4 hónapos a dög és reménytelen, hogy a közeljövőben behívható lesz. az egyik fahíd mellett van egy nagyobb mezőszerű rész, ahol mindig szabadon vannak a kutyák. jól láttam, hogy az ott körbe van kerítve? persze meg fogom nézni :D csak most így hirtelen eszembe jutott.

    VálaszTörlés
  4. Igen, nagyon sokat setaltunk ott, de 2 eve mar elkoltoztunk. Akkor is volt ott lekeritett resz, de talan nem korbe, hanem volt nyitott oldala, lehet, hogy azota valtozott ott a helyzet. Meg falatkaval sem hivhato be? Makacs egy kis ordog:-) Csak mert a francia bulldogok olyan kajacentrikusak:-)

    VálaszTörlés