2012. január 27., péntek

Sunny és az új "kislakás"

Nem telhet el szülinap ajándékozás nélkül. Sunny már egy ideje kinőtte a kis helyét. Bár a bulldogok rendkívüli helyzetekben képesek aludni, azért mégis látszott, hogy az már nem az igazi, így mivel közelgett a szülinapja elkezdtünk fekhelyeket keresni. Lehet is találni bőven, nehéz volt a választás. De végül sikerült egy nagyon szép kis fekhelyet beszereznünk. 80x65 cm-es kerek, belső nagy párnával és egy külön kis párnával. Az oldala körbe nagyon jól ki van tömve. Sunny nagyon szeret úgy aludni, hogy arra részre a teszi a fejét.  Azért is tetszik nagyon, mert lecipzározható a huzat, így könnyen lehet mosni. Az előzőt csak egyben lehetett és így a belső párna része már eléggé összecsomósodott, ami miatt nem volt túl kényelmes és mindig kitúrta és a feje alá gyűrte. A régi helyét betettük a szekrénybe, ahova amúgy is előszeretettel mászkál be:)


Valahogy egyből tudta, hogy az a nagy csomag az övé, mert mikor a kezünkben volt, már akkor ugrándozott aztán odaadtuk neki, hogy akkor csomagolja ki, de nem bírt vele, már attól féltem, hogy szétszakítja az egészet, úgyhogy inkább kicsomagoltuk mi és úgy adtuk vissza neki.


A kicsomagolás utáni pillanatok, amelyek még rengetegszer ismétlődtek az este folyamán:)


Valószínűsítem, hogy ezeket a mozdulatokat végezhette éjjel is az új kis helyén, mert vagy 6-szor felébredtem a zajra. Azt hiszem Sunny sem aludt túl sokat, szokatlan volt neki még, de remélem hamar megszokja és nem fog ennyit fészkelődni. Hát hiába, minden kezdet nehéz:)


És a hozzá tartozó kis párna:)


2 megjegyzés: