2012. január 23., hétfő

Kicsi, zöld és puha - mi az?

Sunny saját kis szőnyeget kapott, persze továbbra is használhatja a nagyobbat, de így legalább nem kell olyan messzire mennie éjszaka, ha úgy dönt, hogy nem jó neki a kis helyén, csak egyet lép és máris a saját szőnyegén van:) Na persze, nekünk is sokkal jobb, mert így legalább nem ébredünk éjszaka arra (többször is), hogy Sunny lépdel kifelé, vagyis inkább csoszog:) Vasárnap jól el is volt rajta, délután is ezen aludt és játszott, de éjszaka a kis helyén feküdt végig reggelig, amivel nincs gond, mert nem muszáj a szőnyegen feküdnie, de ha lehet választani, hogy csoszogás vagy horkolás...

A horkolásról szóló leírást az alábbi módon egészíteném ki, francia bulldogra vágyók számára:

"Az éjszakai horkolás népbetegség, amely a felnőtt lakosság több mint felét érinti, de többé - kevésbé előfordul gyermekeknél is, valamint a francia bulldogok minden egyes példányánál.
Statisztikai adatok szerint a gyermekeknél 10 - 12 %-ban, felnőtteknél, nőknél: 24 %-ban, férfiaknál 40 %-ban, a francia bulldogoknál 100%-ban rendszeresen jelentkezik a horkolás.
Az átlag horkolás 35 decibeles, ami egy autó zaja, de nem ritka a 70 decibeles sem, ami egy teherautó zajának felel meg. A rekordtartó esetében 87,5 decibel hangosságot is elért a horkolási zaj, ami egy légkalapács zajával azonos." Nagyon nagyon remélem, hogy Sunny készül rekordszint átlépésére.
Azt hiszem szükségem lesz egy decibel mérő alkalmazásra, hogy meg tudjam, mennyi az annyi. (Eredményről később)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése