2012. január 10., kedd

Sunny és a plüssök

Hál' Istennek teljesen csődöt mondott az Index időjárás előrejelzője, vagy pedig annyira bíztam benne, hogy jó idő lesz, hogy bejött:)
Hihetetlen idő volt szombaton, a Nap sem úgy sütött, mint ahogy januárban kellene és havazás sem volt:)
Újkával, a régi angol bulldog Réka volt


Sunny és Menyhért
Sunny imádja a plüss játékokat, már 2 nagy bulldogot szétnyúzott, most pedig kapott egy még nagyobbat, ez megint nagyobb, mint ő:) Különleges bulldogról van szó, valószínű a gyártók az Ausztráliában élő példányokat mintázták, mert ott élnek bulldogok farokkal:)


Az a baj, hogy nem tud normálisan játszani velük, mert egyetlen pontot megragad, általában a pofa egyik oldalát, lefekszik és düledező szemekkel egyetlen pontot rág percekig, aztán ha már tiszta nyál, akkor a két első mancsával lefogja oldalt és elkezdi a szájával tépkedni, mindezt még fekve, akkor jövünk mi az ollóval és levágjuk ezeket a részeket, mert a legkevésbé sem tápláló. Így minden plüssnek az arcán hatalmas lyuk tátong, szerencsére ezek dupla anyagúak, így egy lyuk miatt még nem kell kidobni. A nagy kedvenc a képen látható Menyhért. Valaha két csipogó is volt benne... Számtalan lyuk található a testén, de nincs benne töltőanyag így nem gond. Szemei is voltak réges régen, az egyiktől Sunny szabadította meg, a másiktól pedig én, mielőtt Sunny tette volna:)
Azt hiszem a zöld szőnyeg most már végérvényesen az ismertő jegyünkké vált, könnyedén ki lehet szúrni a videóinkat a Youtube-on is:) Ezt alapul véve, a fenti kép helyett, ezt kellett volna feltöltenem, ha csak a sarka is, de ott van a szőnyeg:)



És tényleg csak a szőnyegen lehet elcsípni, még a fürdőszobában is:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése