2012. január 3., kedd

2012 a videók éve

Két új videót is feltöltöttem a Videó oldalra.

Ez a videó a Szilas-pataknál készült hétvégén. A karácsonyi kajálás után ránk fért a mozgás, ezért megtettünk egy közel 6 km-es kört, ahol Sunny kedvére szabadon rohangálhatott, közben pedig a behívást tanítgattuk neki, a kedvencével, az aszalt vörös áfonyával. Érdemes a 4. másodpercnél a "fékezőrakétáit" figyelni:)


Sunny éppen felébredt a délutáni szunyókálásból, ásítozások közepette készítettem a felvételt. A korábban tárgyalt "mozgókép-effektus" itt is jól látható:)


Ígérem, idén gyakrabban töltöm fel a videókat, már rengeteg percnyi anyag gyűlt össze, csak kicsit vágni kell rajtuk itt-ott és a dumálások helyett egy kis zenével kellene feldobni:)

Már én is észrevettem, hogy a képeink (ráadásul most már a videóink:)) 90%-a a zöld szőnyegen készül, de ha otthon vagyunk és nem főzök, akkor Sunny ha csak a hátsó fele negyedét is, de a szőnyegre teszi. A legviccesebb, amikor indulás előtt felkerül rá a hám, mi még készülődünk, ő pedig szépen visszasétál a szőnyegig és leül, onnan várja az indulást:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése