2011. szeptember 27., kedd

Sunny pici élete

Miközben mindenféle témájú bejegyzéseket írok, Sunny nagyon szépen erősödik. Vannak már kis szokásai, melyek néha bosszantóak, de haragudni képtelenség rá, mert még mindig ugyanaz a csodakutya, mint akit 5 hónappal ezelőtt hazahoztunk, csak közben kétszer olyan vastag lett a nyaka:)

Sunnynak elfogyott a tápja és másfélét vettünk neki, valószínűsítem, hogy emiatt majdnem 2 héten keresztül mindig hajnal 2 és 3 között felkelt kiment inni, rengeteget és egy kicsit odafricskázott a szobatisztaság "intézményének", kivétel nélkül minden este. Kicsit szomjasabb volt az új eledelre. Már egy pár napja nem csinálja (kopp-kopp-kopp:)), aminek nagyon örülünk, mert megint tudunk összefüggően aludni.

Eddig a reggeli séta után mindig visszalaudt, mostmár ezt sem teszi egyértelműen, inkább kijátsza magát, amíg otthon vagyunk aztán alszik, ha elmegyünk, de mielőtt indulunk ő már teljesen kész van, alig bírja tartani magát, már aludna, az arcára van írva, hogy "húzzatok már el, hadd aludjak":)


Délután is hosszabb sétákra szoktunk már menni, majdnem akkorára, mint este, kell neki a mozgás, most, hogy nagyobb már bírnia is kell... Kellene... De a táv felénél Sunny a képen látható módon megpihen, hosszú percekre, néha próbálkozom, hogy négy lábra állítom, de rendszerint kudarcot vallok, inkább várok, van, hogy 5-6 percet. Meg sem moccan, csak pihenget a fűben:)
Egyelőre Sunnynak kedvez az időjárás, szép őszi idő van. Az esőt ki nem állhatja, a tócsákat nagy ívben kerüli, de leginkább az ajtóból sem akar elindulni, és esőben megbolondul, teljesen szeszélyes lesz a viselkedése, pedig most jön majd jó pár hónap vacak idő. De ő még havat sem látott, nagyon kíváncsi vagyok mit fog hozzá szólni, egy biztos, fényképes dokumentciót fogok róla készíteni, a téli neve már is megvan Sunko, fonetikusan Szánkó:)

2 megjegyzés:

  1. Szia,
    tetszik nagyon a blogod... (=

    Zsubi

    VálaszTörlés
  2. Szia Zsubi!

    Köszönöm szépen:) Ha bármi kérdésed lenne januárig, vagy utána akkor nyugodtan kérdezz, az email cimem: kityuka@gmail.com.

    üdv,
    Kitti

    VálaszTörlés