2011. június 9., csütörtök

Bevásárlás


Kutya csoki

Tegnap elmentünk, hogy vegyünk Sunnynak kullancsriasztó cseppet. Mi ezt a megoldást választottuk, így havonta kell a nyakára cseppenti a szerből, amely véd a kullancsok és egyéb "közkedvelt" élőlényekkel szemben. Az utunk már megint a Fressnapfba vezetett (egyébként a Remény utcai Anivetben szerettük volna megvenni, de sajna csak 17.00 óráig vannak nyitva és nekünk már nagyon kellett.)

Ahogy elkezdtük tanítgatni Sunnyt kipróbáltuk, hogy mi lenne, ha nem a tápjából kapna jutalom falatot, hanem valami különlegesebb ízvilágot ízlelhetne meg, ezért végül sonkát adtunk neki a pacsiért cserébe, hát mondanom sem kell, hogy mennyivel jobban motiválta... Viszont nem szeretnénk sonkával tömni, egyszer-egyszer rendben van, de rendszer nem lesz belőle. Tegnap megtaláltuk ezt a speciálisan kutyák számára kifejlesztett csokit és ezzel jutalmaztuk Sunnyt, mondjuk egy kockának a felét kapta egyszerre:) Az első két falatot kiköpte, vagy inkább valószínű, hogy csak kiesett a szájából és nem találta, mert a harmadikat már simán lenyelte:) És ízlett neki, bár nem hiszem, hogy túl gyakran fogom ezzel jutalmazni, bár azt írják róla, hogy tartalmaz vitaminokat is, de azért még utána kell olvasnom, hogy mi is ez. Annyira kíváncsi voltam, hogy milyen lehet hogy megkóstoltam előtte:) Szerintem totál olyan íze van, mint a Canderel csokiknak, bár nem lett a kedvenc édességem, de nem olyan vészes:)



"Karácsony"

A csoki és a kullancsriaztó mellé sikerült a képen látható termékeket is megvásárolnunk:-) De egyszerre csak egy új játék, tegnap a sárga csörgős csontocskát kapta meg és nagyon jól elvolt vele. A fánkot egyelőre sajnálom odaadni, mert olyan jól néz ki, lehet, hogy kisajátítom, ő meg kap egy másikat. Volt muffin és süti forma is, ami nekem különösen a gyengém a ManoFactory miatt:-)


Kutyariasztó spray
Sunny nagyon rágcsál most mindent, ajánlották nekünk, hogy szerezzük be a képen látható spray-t, mert működik. Na hát nálunk sajnos nem. Miután befújtuk a veszélyzetetett részeket, odaadtuk Sunnynak a flakont, hogy megnézzük mennyire nem tetszik nekik, gyakorlatilag két szimatolás után nekikezdett a spray fújókájának rágásához, úgyhogy erről ennyit. Akinek működik az örüljön...:-)
Mi pedig csak reménykedünk benne, hogy hamarosan teljes lesz a fogazata és talál magának jobb elfoglaltságot is, mint a bútorok, ajtók rágása...:-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése