2011. június 3., péntek

Mindennapi kényeztetés

Sunny szerzett már kis barátokat, Pierre és Éden személyében. Ők is francia bulldogok, Pierre 4 éves, Éden pedig 6 hónapos. Így sétáltunk egyik nap, nagyon mókás volt, mert a 3 kutyus 3 felé ment, a pórázok összegabalyodtak, mindhárom kutyus szedte fel a botokat és a bogyókat, nem volt egyszerű:) De Sunny nagyon aranyos volt, mert többször is utánozta a "nagy kutyákat", nagyon szeretném, ha minél többször lehetne kutyákkal együtt, mert szüksége van a társaságukra és egészen máshogy fárad el, ha a társaival játszik.

A házunk földszintjén van egy szépségszalon és egy virágüzlet is, mindig arra indulunk sétálni, mert úgy lehet a legrövidebb úton a "zöldbe" érni, bár ez is olyan inkább, mint egy navigációs készülék, lehet, hogy az a legrövidebb út, de korántsem biztos, hogy a leggyorsabb is... Amint kiérünk a házból Sunny már veszi is az irányt a virágos lányhoz, begyűjti a simogatást és a szép szavakat, majd megy tovább és a szépségszalonig meg sem áll, ahol legalább 3 lánytól és néha vendégektől is kapja a kényeztetést. Ha esetleg nincs kint senki, akkor Sunny benéz az ajtón és várja őket... Tegnap előtt miután megkapta a napszaki kényeztetést (mert, ha napi 4-szer megyünk arra, akkor 4-szer részesül a jóból) már indult volna, de érkezett egy vendég a szalonba, aki elé leült és tőle is várta a simogatást:) Így a kb. 30 méteres távot van, hogy 5 perc alatt sem bírjuk megtenni:)

Sunny néha nagyon nehezen vehető rá a sétára, ezért tegnap másik irányba mentünk, amerre ritkábban járunk. Lehet, hogy unta már azt az útvonalat, bár már nem sok alternatíva van az útvonalakt illetően, de mostmár változatossabban fogunk közlekedni:) Tegnap csak addig volt gond, amíg át nem mentünk az úton, mert szemben meglátta az autókat. Arról már beszálmoltam, hogy szerintem utál autózni, nagy bánatomra és ez most is bebizonyosodott, sehogy sem akart arra jönni. De miután megküzdöttünk már jött szépen. Nagyon örültünk, hogy jön rendesen, bár néha ígyis leüldögélt. Remélem nem olyan kutya lesz, aki nem szeret se sétálni, se autózni csak otthon lustálkodni és garázdálkodni...:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése