2011. június 6., hétfő

Reinkarnáció

Kb. 2 hete próbálok egy Sunny által végzett műveletről videót csinálni, hogy megmutathassam, mert szerintem enélkül senki nem hiszi el, de sosem sikerül, mert akárhányszor videózom mindig észreveszi és abbahagyja, amit csinál.
Ha hiszünk a reinkarnációban, akkor könnyebben hihető a dolog.
Sunnynak van egy nagy plüss angol bulldogja, akit állandóan nyúz, és minden egyes alkalommal "újraéleszti" a kutyust. Mellkaskompressziót végez rajta befúvásos lélegeztetéssel kombinálva, bár a kompresszió és a befúvás aránya valószínűleg nem megfelelő, de azért ügyes: bekapja a plüss kutya száját majd befúj kétszer aztán jöhet a mellkas nyomás, megint befúj kétszer megint nyomás és ezt hosszú percekig, mi ebből arra következtettünk, hogy Sunny egyik előző életében sürgősségi ellátást végző mentőtiszt volt.

Megint csak, akkor ha hiszünk a lélekvéndorlásban, megállapíthatjuk, hogy Sunny méhecske is volt már valamikor, mert egyfolytában virágporos lesz a kis pofája, minden egyes virágot megszagol, van, hogy le is tépi, megy tovább és a következőt is megszagolja, letépi, megízleli, virágról-virágra száll, mi lehet ez, ha nem egy méhecske:-)

Sunny fakír is volt már valaha, szerintem, vagy csak egyszerűen nincsenek fájdalmat érzékelő receptorai. Volt már, hogy a lábam alá keveredett és ráléptem a lábára, de ő meg se nyikkant, sőt ajtót is húztam már véletlenül a lábára, de rezzenéstelen fejjel ment tovább:-)

Hogy francia nyelvterületen élt-e valaha, azt nem állíthatom biztosan, mert bár volt, hogy franciául üdvözölte egy ember: "Bonjour monsieur! Comment allez-vous?" De Sunny-t nem hatotta meg, legalábbis hangot nem adott neki, aztán ki tudja magában mit gondolt:-)

Az viszont biztos, hogy matekot tanult és nagyon jó is volt benne, mert fejben számol. Honnan tudjuk? Onnan, hogy még sosem hallottuk hangosan:-)

1 megjegyzés:

  1. Köszönöm szépen!
    Igazából Sunny érdeme, ő szolgáltat mindig valami témát, ami a jelleméből adódóan csakis vicces lehet:)

    VálaszTörlés