2011. június 12., vasárnap

Egy igazán jó nap

Bográcsozás Egerben

Pamut és Sunny
Tegnap hazamentünk Egerbe bográcsozni és pihenni. Mint utóbb kiderült ez inkább nekünk volt pihenés, Sunnynak kevésbé:)
Sunny egész nap nem is aludt semmit, csak játszott, furkározott. Megismerkedett Pamuttal (yorkshire) de nagy bánatomra nem lettek barátok, pedig muszáj lesz elviselniük egymást, ha hazamegyünk:)


Kész lett babgulyás, éppen ettünk mikor látjuk, hogy Sunny rohan a bogrács felé és nem sokon múlott, hogy nem sikerült megkóstolnia a finom kaját:)
Miután mindenki jóllakott kb. fél órán keresztül dobáltuk Sunny frizbijét, ő nem akart vele játszani:)
Kb. 3/4 9-re értünk haza, Sunny útközben aludt egy kicsit, mostmár kizárólag a szállítódobozában utazik, mert már lassan el sem fér az ölemben, meg neki is kényelmesebb. Már az odaúton is lefeküdt meg hazafelé is, de nem igazán aludt.
Ennek lett az eredménye, hogy ma elmaradt a hajnali fél 5-ös séta, mert este 9-től reggel 3/4 7-ig folyamtosan aludt Sunny.

Sunny figyeli, hogy készül a babgulyás
Aztán 3/4 7-kor kivittem és miután végeztük a sétával nem kellett neki könyörögni, hogy tegye le magát a "kis lakásába", szó nékül lefeküdt és 10-ig aludtunk!
10-kor felkeltünk és Sunny még most is alszik, hát hiába 1 napnyi alvást kell pótolnia:)

Csúszdázás

Sunny még csúszdázott is, nekem kellett volna elkapnom, de annyira azon voltam, hogy csináljak egy jó képet, ő meg olyan sebességgel csúszott, hogy már nem bírtam elkapni, szegény dobott egy hátrabukfencet, lendületből:) Aztán akartuk még egyszer, de már látványosan kerülte a csúszdát:)


Sunny és én

Sunny 5,8 kg
Már majdnem elalszik

Már nagyon álmos

És a nap végén készült kép:-)

Még Egerben


És otthon...
Összegzve a tegnapi nagyon jó napot:számtalan harapás, egy vérző ujj, egy kiszakított nadrág, egy megijesztett kiskutya (Pamut) azt hiszem Sunny nagyon nagyon jól érezte magát:-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése