2011. május 25., szerda

Havashalom park

Ma este egy nagyon jó hangulatú kis helyen voltunk, a XVI. kerületi Havashalom parkban. A Sashalmi városközponti rehabilitációjának keretében újult meg a park, nekünk nagyon tetszett. Van kutyafuttató is különböző kutyakiképző elemekkel, hatalmas füves területek, futópálya, kosárpálya, játszótér, dimbes-dombos kis parkocska, ahol minden meg van ahhoz, hogy egy fárasztó nap után jól érezze magát az ember. Sunnyval ki is próbáltattunk egy-két elemet, egész ügyesen ment felfelé és kiderült, hogy tériszonya sincs, mert az elem tetejéről simán le akart ugrani, de az még egy kicsit magas lett volna, úgyhogy a lejövetelnél egy kicsit segítettünk.

Azért jó ilyen helyekre menni, mert el lehet engedni a kiskutyát és szaladgálhat kedvére. Dobáltuk neki a szép sárga frizbit, kezdetben futott is utána aztán már kevésbé kötötte le. Sunny nagyon aranyos más kutyákkal, mindenkivel játszana, de egyelőre velünk kell beérnie, mert annyira még nem fogékonyak rá:)


Sunny tegnap volt 4 hónapos, nagyon komoly életkor:) De már most annyi játéka van, hogy estére mindig úgy néz ki a lakás, mint ahogy egy óvoda kinézhet délután vagy a "játékelpakolás!" előtt. (Tittel Pál ovisok előnyben:)) A játékokat egyesével szoktuk neki odaadni, aztán este mindent elpakolunk és másnap kezdjük újból, így neki mindig olyan, mintha új játékokat kapna. Legjobban nem is a drága játékokat szereti, hanem a "házi készítésűeket", például ő tervezi újra a műanyag palackok formáját, ebben nagyon kreatív, mert nincs két egyforma Sunny által "készített" palack:) Bár ez a leghangosabb mind közül... (Ha ilyen jellegű játékot adunk a kutyáknak, akkor mindig vegyük le a flakonról a címkét és a kupakot, sőt a kupak palackon maradt gyűrűjét is és csak így adjuk oda.) Néha előfordult, hogy nem raktunk el mindent és éjjel megtalálta a csipogós gumimalackáját...
Mielőtt elmentünk a parkba még gyorsan beszaladtunk a Fressnapfba, hogy megvegyük Sunny első hámját, annyira komoly lett tőle:) És itt kapta a már említett sárga frizbit is.







Igazán jó kis este volt, felőlem már jöhetne a hétvége, hogy egész nap kint lehessünk valahol...
Sunny a frizbivel a kutyafuttatóban

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése